Tσιζκέικ

    Υλικά

    1 πακέτο μπισκότα πτιμπέρ

    100γρ βούτυρο

    75γρ κουβερτούρα

    1 κρέμα πατισερί κρύα

    500ml γάλα

    200γρ. τυρί κρέμα

    300 γρ. μαρμελάδα φρούτα του δάσους

    Εκτέλεση

    1. βάζουμε σε μια μπασίνα (λεκάνη) τα μπισκότα και τα τρίβουμε
    2. λιώνουμε το βούτυρο κε ρίχνουμε μέσα την κουβερτούρα να λιώσει
    3. αδειάζουμε το λιωμένο βούτυρο μέσα στα μπισκότα και τα ανακατώνουμε καλά
    4. στρώνουμε στον πάτο μιας φόρμας το μίγμα με τα μπισκότα και το βούτυρο κουβερτούρα
    5. το βάζουμε στο ψυγείο για 10 λεπτά να παγώσει
    6. χτυπάμε το γάλα με την σκόνη κρέμα πατισερί για 2-3 λεπτά
    7. προσθέτουμε το τυρί κρέμα και ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά ακόμα
    8. βγάζουμε την βάση από το ψυγείο και ρίχνουμε μέσα την κρύο κρέμα πατισερί
    9. ξαναβάζουμε στο ψυγείο για αλά 5-6 λεπτά και μετά ρίχνουμε από πάνω την μαρμελάδα και στρώνουμε
    10. ανοίγουμε την φόρμα και είναι έτοιμο το γλυκό μας.

    Για πιο πολλές λεπτομέρειες δείτε το βίντεο και καλή επιτυχία 

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική

      The Cook
      Επισκόπηση απορρήτου

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.